Türkücü İzzet Yıldızhan'ın oğlunun düğününde ne kadar para toplandı?

Geçtiğimiz günlerde oğlu Mustafa'yı evlendiren şarkıcıya, "Buradaki en son konserimizde siz kayınpeder değildiniz, artık kayınpedersiniz ve dede olmaya çok yakınsınız; neler söylemek istersiniz?" şeklinde sorular yöneltildi.

Yıldızhan, "Gençliğinde tabii ki insanın evliliği oluşuyor; o evlilikten meyveler oluyor. Çocuklarımız da gün geçtikçe büyüyor ve onları evlendirmemiz gerekiyor. Bazı isimler anne babaya yük gibi geliyor; kayınvalide, kayınbaba çok güzel bir şey aslında. Hayatın akışı bu gerçeği, bu yani. Tabii ki dede de olacağız, kayınbaba da olacağız. Evdekiler kaynana da olacak. İstediğimiz kadar direnelim, fiziğimizle iyi kalalım, spor yapalım, sahne için iyi görünelim. Hayatımın bir gerçeği var; çocuklarımız büyüyor. İnşallah onların her birinin ayrı ayrı mürüvvetini göreceğiz. Bir taneye başladık biz yavaş yavaş; belki her yıl bir düğün yapacağız" ifadelerini kullandı.

Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! İkbal ve Ayşenur son yolculuğuna uğurlandı Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Tarım Kredi'den rafları indirimle dolduracak yeni Ekim fırsatları! Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Meteorolojiden Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısı!