TUSAŞ saldırısına dünyadan tepkiler artıyor! Hangi ülke ne dedi?

TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısı ile ilgili dünyadan da tepkiler gelmeye başladı. Başta kardeş ülke Azerbaycan olmak üzere NATO'dan da tepkiler geldi. İşte dünyadan TUSAŞ saldırısına gelen tepkiler...

NATO Genel Sekreteri Rutte TUSAŞ saldırısını kınadı

NATO Genel Sekreteri Rutte, TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı. Saldırıyı kınayan Rutte "Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" dedi.  Rutte, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara'dan gelen ölü ve yaralı haberleri endişe vericidir. NATO, müttefikimiz Türkiye'nin yanındadır. Terörizmin her türlüsünü şiddetle kınıyor ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini kaydeden Rutte, kendisine NATO'nun desteğini aktardığını belirtti.

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? Savunma Sanayi'nin kalbine hain saldırı İşte hainlerin TUSAŞ saldırısı öncesi güvenlik kamerasındaki görüntüsü NARİN'İ EVDE BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet Instagram kapandı mı? Instagram çöktü mü?