TUSAŞ saldırısına dünyadan tepkiler artıyor! Hangi ülke ne dedi?

ABD Dışişleri Bakanı Blinken TUSAŞ saldırısını kınadı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısını kınadı.

ABD, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısını kınadı. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, “ABD, müttefikimiz Türkiye'nin yanındadır ve bugünkü terör saldırısını şiddetle kınamaktadır. Düşüncelerim kurbanlar ve aileleriyle birlikte” dedi.

ABD'NİN ANKARA BÜYÜKELÇİLİĞİ TUSAŞ SALDIRISINI KINADI

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısını kınadı.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliğinden yapılan açıklamada, Türkiye'nin yanında olduklarını belirterek, "ABD olarak bugün meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerimizi iletiyor ve yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Hain saldırıyı hangi terör örgütü düzenledi? TUSAŞ saldırısı öncesi hainler güvenlik kamerasına böyle yansıdı! Galatasaray Elfsborg maç özeti ve goller! Youtube geniş özet Karakol komutanı izin dönüşü kazada şehit oldu Instagram kapandı mı? Instagram çöktü mü? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yerine kim geçecek?