TUSAŞ terör saldırısı sonrası ünlü ve televizyon dünyasından tepkiler! "Teröre lanet olsun"

Kalplerimiz kan ağlıyor! Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.'ye düzenlenen alçakça saldırıda 5 masum insan hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. Bu hain saldırı karşısında sanat camiası bir kez daha sesini yükseltti.

Bu hain saldırı karşısında sanat camiası bir kez daha sesini yükseltti. Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hem şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi hem de terörü lanetledi. Sanat dünyasının bu birliği, ülkemizin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden biri oldu.

ALİŞAN

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum... Türkiye'min huzurunda, barışında, toprağında kimin gözü varsa Allah kahru perişan eylesin İnşallah.."

Vatansız elebaşının cenaze töreninde dikkat çeken detay! Okula tabanca getirip arkadaşını öldürdü Bütün leş kadro orada! FETÖ elebaşına rezil cenaze töreni Narin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı Dünyanın en iyi statları açıklandı: Fenerbahçe Türkiye'nin zirvesinde Saha Expo Savunma & Havacılık Fuarı'na ziyaretçi kısıtlaması