Tüyler ürperten anlar: Rus tankı, seyir halindeki sivil aracı ezip geçti!

Ukrayna'ya işgalin ikinci gününde Kiev'e kadar dayanan Rus tankları seyir halindeki sivil aracı hedef aldı. Kameraya yansıyan görüntüler kan dondurdu. Sürücünün ise kazadan kurtulduğu öğrenildi.

This browser does not support the video element.

Rus saldırıları sonucu onlarca kişi yaşamını yitirirken başkent Kiev patlamalarla sarsılıyor. Sürekli sirenlerin çaldığı başkentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Bölgeden gelen görüntüler ise durumun giderek daha da kötüleştiğini gözle önüne seriyor. Füzelerle sivillerin hedef alındığı Kiev yakınlarındaki bir bölgede, Rus tankının seyir halindeki bir aracı ezip geçtiği anlar görüntülendi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAZADAN SAĞ KURTULDU

 Kan donduran anlar bir Ukraynalı tarafından kayıt altına alınırken video, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Aracın sürücüsünün kazadan sağ kurtulduğu öğrenildi.

İşgalci İsrail şimdi de ilkokula saldırdı! Tren, askeri aracı ezip geçti! Terör örgütü sinsi plan için devreye girdi "En büyük terörist İsrail'dir" deyince meclisten atıldı... ChatGPT'ye dini tercihleri soruldu! 500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü!