Twitter Fleet özelliği nasıl kullanılır? Fleet ne demek?

Twitter Fleet özelliği nasıl kullanılır? Fleet ne demek? Twitter'ın yeni özelliği Fleet araştırılmaya başlandı. Twitter Fleet özelliği nasıl kullanılır sizler için araştırdık. Twitter Fleet özelliği nasıl kullanılır? Fleet ne demek?

Twitter Fleet özelliği nasıl kullanılır? Fleet ne demek? Twitter Fleet özelliği ile çok konuşulmaya başlandı. Sizler için Twitter'ın yeni özelliği Fleet'i araştırdık. Fleet kelimesinin türkçe anlamı Filo demektir.

Twitter Fleet Özelliği Nasıl Kullanılır?

Mikro blog platformu Twitter'da hikayelere çok benzeyen 'fleets' özelliğini bugün itibariyle kullanıma sundu. Twitter'daki resmi sayfasından yeni özelliği kullanıcılarıyla paylaşan şirket, özelliğin bugünden itibaren küresel olarak kullanılabileceğini duyurdu.

Semih Kılıçsoy'un herkesi şaşkına çeviren Ajax maçı istatistiği Ersin Düzen Sergen Yalçın'ın yeni takımını resmen açıkladı O peynir markası tüm marketlerden toplatılıyor! Para iadesi yapılacak Uğur Dündar'ın Metin Akpınar'a şahitlik yapacağını duyunca çıldırdı! Meteorolojiden sağanak yağış ve sis uyarısı! Emekliye 24 bin TL banka promosyonu! Promosyon oranları güncellendi