Twitter (X) çöktü mü 21 Aralık 2023? Twitter (X) "Zaman akışına hoş geldin" hatası ne? X gönderileri neden yüklenmiyor?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından X (eski adıyla Twitter)'e erişim sağlanamıyor. Sayfalarını yenilemek isteyen kullanıcılar ise "Zaman akışına hoş geldin" uyarısıyla karşılaşıyor. Bu çerçevede 'X çöktü mü?' veya 'X zaman akışına hoş geldin hatası ne?' gibi sorular araştırılıyor. Peki, Twitter (X) çöktü mü 21 Aralık 2023? Twitter (X) "Zaman akışına hoş geldin" hatası ne? X gönderileri neden yüklenmiyor? Ayrıntılar haberimizde...

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından X'e bir süredir erişim sağlanamıyor. Ana sayfanının yenilenmemesi ve, "Zaman akışına hoş geldin" uyarısı ise kullanıcılardan en çok gelen şikayetler arasında yer alıyor. Peki, Twitter (X) çöktü mü 21 Aralık 2023? Twitter (X) "Zaman akışına hoş geldin" hatası ne? X gönderileri neden yüklenmiyor? İşte ayrıntılar...

X (TWİTTER) ÇÖKTÜ MÜ?

Son Downdetector geri bildirimlerine göre, sosyal medya kullanıcıları Twitter'da sorunlar yaşadıklarını belirtmektedir.

Özellikle Twitter'a giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, çeşitli sıkıntılarla karşılaşmaktadır ve bu durum, Twitter'ın çökmüş olabileceği sorusunu akıllara getirmektedir. Son 24 saat içinde gerçekleşen raporlara göre, X'de sabah 8 civarında kesintiler meydana geldiği görülmektedir. Durumun tam nedeni ve kapsamı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Twitter ekibi tarafından sorunun çözülmesi için çalışmaların sürdüğü düşünülüyor.

X (TWİTTER) "ZAMAN AKIŞINA HOŞ GELDİN" HATASI NE?

Platform, kullanıcılara takip ettikleri hesaplar ve konular doğrultusunda öneriler sunarken, zaman zaman ağ dışından gelen içerikleri de ekleyebiliyor. Bu içerikler, popülerlik, güvenilirlik ve ilgi çekicilik gibi faktörlere dayalı olarak seçiliyor. Önerilen içerikler, anlık bildirimler, bildirim sekmesi ve Sana özel zaman akışıyla paylaşılıyor.

Kullanıcılar, post metnini tıklayarak veya dokunarak post ayrıntılarına yönlendirilebiliyor. Ayrıca, beğendikleri veya daha sonra bakmak istedikleri postleri kaydetmek için Yer İşaretleri özelliğini kullanabiliyorlar. Zaman akışının üstünde, "Şu Anda Olup Bitenler" etiketiyle görüntülenen etkinliklere de erişim sağlanıyor.

 Kullanıcılar, önerilen "Sana Özel" postleri veya "Takip Edilenler" sekmesindeki hesapların postlerini görmek için sekmelere tıklayabilir veya sekmeleri kaydırabilirler. X'ı Sana özel veya Takip edilenler sekmelerindeyken kapatılırsa, son olarak açılan zaman akışına yönlendirilir.

Platform ayrıca, iOS ve Android kullanıcıları için özel etkinlikler ve trendleri vurgulayarak ilgi çekici içeriklere odaklanma imkanı sunuyor.

Orman yangını görülen illerde sıcaklıklar yükseliyor mu? Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte günün en çok işlem gören hisse Murat Kurum: Avrupa'nın en güçlülerini inşa ediyoruz!
Sonraki Haber