UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk oranları açıklandı! İşte kupanın favorisi: Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş favori olarak gösteriliyor mu?

Bu sezon ilk kez lig usulünde bir formatla gerçekleşecek olan UEFA Avrupa Ligi'nde kuralar çekildi ve rakipler belli oldu. Ülkemiz Kupa 2'de ilk kez 3 Büyükler tarafından temsil edilecek. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için şampiyonluk oranları belli oldu. İşte Avrupa Ligi'nin favori takımı...

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE ŞAMPİYONLUK FAVORİSİ BELLİ OLDU!

Grup formatından çıkarak bu sezon ilk kez lig usulüne göre oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi'nde ilk turun kura çekimi gerçekleşti. Buna göre ligi ilk 8 sırada bitirecek takımlar direkt olarak son 16 turuna kalırken, 9.- 24. sırada olan takımlar son 16 turu için 2 ayaklı maçta karşı karşıya gelecek. 25. sıra ve aşağısında kalan takımlar ise Avrupa defterini kapatacak.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Trabzonspor 10 kişiyle direndi, Beşiktaş fırsat tepti! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! Tedbirinizi alın... Narin Güran soruşturması derinleşiyor! İşte gözaltına alınan isimler!