UEFA skandal karardan geri döndü! Ivan Bebek Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçında yok...

Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçına 4. hakem olarak atanan Ivan Bebek, görevden alındı. Maçın 4. hakemi Marin Vidulin oldu.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev karşılaştığı maçın 4'üncü hakeminde değişikliğe gidildi.

Daha önce Ivan Bebek'in 4'üncü hakem olarak görev yapacağı karşılaşmada aynı göreve Marin Vidulin'in atandığı açıklandı. B Grubu'nda oynanan son maçta Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Duje Strukan düdük çalıyor. Duje Strukan'ın yardımcılıklarını ise Bojan Zobenica ile Alen Jaksic üstleniyor. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi olarak ise skandallara adı karışan Ivan Bebek'in görev alacağı açıklanmıştı.

Ancak UEFA, gelen tepkiler üzerine maçın 4'üncü hakeminde değişikliğe gitti. UEFA, Ivan Bebek'in yerine mücadelede 4'üncü hakem olarak Marin Vidulin'in görev alacağını açıklamıştı.

SARI-LACİVERTLİLER KUPA 2'DE 134. MAÇINA ÇIKTI

Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla ise UEFA Avrupa Ligi'nde 134. maçına çıktı. Sarı-lacivertliler, daha önce bu kulvarda oynadığı 133 müsabakada 58 galibiyet, 33 beraberlik ve 42 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe rakip filelere 188 gol gönderirken, kalesinde 169 gol gördü. Sarı-lacivertliler, yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi'nde ise 79 maça çıktı. Bu müsabakalarda 40 galibiyet, 23 beraberlik ve 16 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, 116 gol atarken, 78 gol yedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlandı! Galatasaray skoru koruyamadı, tur rövanşa kaldı! Alper Kul'un Güldür Güldür Şov'dan ayrılma sebebi ortaya çıktı!
Sonraki Haber