Ufuk Özkan'ın nafaka isyanı! ''Bu parayı kazanmıyorum”

SADECE DEVLETE DEĞİL AİLELERE DE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Sosyal medyanın gençlerimiz üzerindeki olumsuz etkisi de çok konuşuluyor. Siz bir baba olarak neler söylemek istersiniz?

Cumhurbaşkanımızın "Gençlerimizin sosyal medyanın dehlizinde yitip gitmesine seyirci kalamayız" sözlerine ben de destek veriyorum. Ergenlerimizi özellikle... Kanın deli gibi aktığı bir dönemdeler. Benim de 17 yaşında evladım var. Gençlerin sıkıcı bir hayat yaşadıklarına inanmıyorum. Bilgisayarları da var cep telefonları da.

Aslında bu durumu da doğru bulmuyorum. Şimdi görüyoruz bazı platformlarda neler döndüğünü. Gençlerin sürekli yanında olup, onları kontrol de edemezsin. Benim oğlum bilinçli bir çocuk, iyi yetiştirmeye çalışıyorum. Sadece devlete sorumluluk yükleyemeyiz, ailelere de sorumluluk düşüyor. Aileler de başı boş bırakılmamalı, nereye gidiyor, kimlerle görüşüyor dikkat edilmeli. Eskiden aileler büyüktü, hep birlikte yaşanıyordu.

Çocukların böyle bir ortamda büyümesi daha sağlıklı. Şimdi bu yapı bozuldu. Benim çocukluğum böyleydi. Tabii o dönemlerde sosyal medya yoktu. Şimdi teknoloji gelişti, bunun olumsuz etkilerini de yaşıyoruz. Ben evladımı elimden geldiğince korumaya çalışıyorum. Ama bizim gibi olmayanlar da var, işte sabah programlarında görüyoruz. Hayatta bir şey olamayıp, konuşulmak için suç işleme peşinde olanlar da var. Gördük işte iki kızımızı öldüren manyağı. Kadını, çocuğa eziyet edip öldürenlere aynı eziyetin yapılmasın istiyorum. İdam geri gelsin. En iyi caydırıcılık bu olur. Hem de canlı yayında idam edilsinler. Şimdi size çok faşistçe gelebilir ama caydırıcılık olarak en doğrusu bu bence.

"Vatan için ölür müsün?" Tüm dünyada ülke ülke sonuçları belli oldu! Rojin Diyarbakır’da toprağa verildi, tabutu kadınlar omuzladı Dünyanın süper güç ülkeleri belli oldu Ne Suudi Arabistan ne Rusya! En çok petrol üreten ülkeler açıklandı Malatya Belediye Başkanı son durumu açıkladı! Yıkılan bina var mı? HANGİ BAKAN GİTSİN, HANGİSİ KALSIN?