Maç sonu canlı yayında çılgına döndü, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı: “Başlarım Zaha’sına da Tete’sine de! Ndombele bir daha forma giymeyecek! Galatasaray’ın çöpte 20 milyon eurosu yatıyor! Utanın ya!”

Uğur Karakullukçu:

Yaptığın transferlerden sadece biri tutmuş, o da Nelsson yerine gelen Davinson Sanchez. Olmasa da olur yani. Davinson daha iyi oyuncu, Nelsson’dan daha iyi. Ama Nelsson da işini görüyor. Eğer eskaza Ramos teklifi kabul edip gelse, sıfır transfer başarısıyla kapatacaktın transfer sezonunu, sıfır! Bir tane düzgün transferin var, ona da ihtiyacın yok. En azından Süper Lig standartında ihtiyacın yok. Hiçbir tane mi bir isabet sağlayamazsın ya? Hala Zaha’nın ağzına bakıyorsun, 37 yaşındaki Mertens şov yapıyor. 37 yaşındaki adamdan utan bari ya!

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! Bankalarda Akbank teyakkuzu İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi!