Uğur Karakullukçu'dan ortalığı karıştıran iddia! Galatasaray’ın Guela Doue için yaptığı teklif ortaya çıktı! Taraftarları şok eden 24.5 milyon euroluk ücret: İyi ki kabul etmemiş dedirtti

Gazeteci Uğur Karakullukçu, Galatasaray’ın ısrarla transfer etmek istediği ancak başaramadığı Guela Doue için yaptığı teklifi açıkladı. Uğur Karakullukçu’nun iddiasına göre sarı kırmızılı takım, genç oyuncu için 24.5 milyon euroluk bir paket teklif sundu ancak kabul görmedi.

GALATASARAY’DAN DOUE İÇİN AKILLARA DURGUNLUK VEREN TEKLİF!

Yaz transfer sezonunun başından bu yana Galatasaray’ın transfer etmek için uğraştığı sağ bek Doue için yapılan teklif ortaya çıktı. Gazeteci Uğur Karakullukçu’nun iddiasına göre Cimbom, 21 yaşındaki sağ bek için toplam 24.5 milyon euroyu bulan paket teklif sundu ancak kabul görmedi.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Trabzonspor 10 kişiyle direndi, Beşiktaş fırsat tepti!