Ukrayna’da bir kent fiilen yok oldu

Tüm şiddetiyle devam eden Rusya-Ukrayna Savaşı’nda en yoğun çatışmaların Donetsk’te devam ettiğini açıklayan Zelenskiy, “İşgalciler, Bahmut kentini fiilen yok etti, onu yanmış enkaza dönüştürdü.” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Donetsk cephesindeki Bahmut kentinin Rus saldırıları sonucu neredeyse tamamen yıkıldığını belirtti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Telegram hesabından paylaştığı görüntülü mesajda, Rusya-Ukrayna savaşında en şiddetli çatışmaların Donetsk cephesinde sürdüğünü kaydetti.

'BAHMUT FİİLEN YOK OLDU'

Donbas'ın kilit ilçeleri olan Bahmut, Soledar, Maryinka ve Kreminna'daki cephe hattında durumun çok zor olduğunu belirten Zelenskiy, "Bu bölgelerde artık uzun bir süredir ateşin ve merminin hasar vermediği bir yer kalmadı. İşgalciler, Bahmut kentini fiilen yok etti, onu yanmış enkaza dönüştürdü." ifadesini kullandı.

Borsa mı? Dolar mı? Altın mı? Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Avustralya yapılanmasında faaliyet gösteren Çiğdem Aslan yakalandı
Sonraki Haber