Ukrayna'dan Rusya'nın başkentine saldırı! Ölü ve yaralılar var... Uçuşlar askıya alındı!

Ukrayna, Rusya'nın başkenti Moskova dahil olmak üzere Rus topraklarına 144 insansız hava aracıyla saldırı düzenledi. Moskova’daki havalimanlarında uçuşların geçici olarak kısıtlandırıldığı, 30 uçuşun askıya alındığı öğrenildi.

İran'ın Rusya'ya onlarca balistik füze sağladığı iddiası Rusya ile Ukrayna arasındaki tansiyonu yeniden yükseltti. Kiev söz konusu teslimatı doğrulayıp İran füzelerinin sivil halk üzerinde kullanılacağını iddia ederken, hem Tahran hem de Moskova iddiaları yalanlıyor.

Konuya yakın iki kaynağın Associated Press'e verdiği bilgiye göre, ABD de Ukrayna ile aynı fikirde ve müttefiklerine füze teslimatı ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ukraynalı yetkililer ise Rusya'daki İran füzelerinin meşru bir hedef olduğunu söylüyorlar.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış