Ülke puanı sıralamasında bir iyi bir de kötü haber! Önümüzdeki 2 sezonun şampiyonu direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak! Artık eleme oynamamıza gerek kalmayacak

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DİREKT OLARAK KATILACAĞIZ!

UEFA Ülke Puanı Sıralaması'nda aldığımız sıra, Avrupa'ya göndereceğimiz takımların katılacağı turları da belirliyor. Geçtiğimiz sezon 9. sırada yer aldığımız için gelecek sezon ligi şampiyon bitirecek takımımız direkt olarak Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. 1 takım ise eleme oynayarak Devler Ligi'ne katılma şansı yakalayacak. Bu sezon da ilk 10'da bitirmemiz neredeyse garanti gibi. Dolayısıyla gelecek sezonun şampiyonu da direkt olarak Devler Ligi'ne katılabilecek.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?