Üniversitelilere ayda 600 TL burs veriliyor! İşte LİSES Vakfı burs başvurusu...

YKS tercih sürecinin de tamamlanmasıyla birlikte, bu yıl üniversiteye yeni başlayacak öğrenciler tarafından burs veren kurum ve vakıflar büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. LİSES ise, üniversite eğitimi alan öğrencilere burs veren kurumların başında geliyor. Peki, LİSES vakfı burs başvuruları ne zaman 2023? LİSES burs miktarı ne kadar? Ayrıntılar haberimizde...

LİSES Vakfı, 1998 yılında kurulmuş olup, vakfın mütevellileri, Türk dernekleri mevzuatına uygun kurulmuş olan ve Lions organizasyonuna göre 118-E Yönetim Çevresi'ne bağlı bulunan Lions Kulübü Dernekleri ile bu derneklerin üyesi bulunan gerçek kişilerden (Lionlar ve Leolar'dan) oluşmaktadır. Üniversite öğrencilerine maddi ve manevi destek sağlayan LİSES Vakfı burs başvurularının ne zaman başlayacağı ve 2023 burs miktarı büyük bir heyecanla araştırılıyor. İşte detaylar... 

Not: LİSES Vakfı burs başvuru takvimi için lütfen vakıfın WEB sayfasını inceleyiniz.

LİSES BURS BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Öğrencilerin, vakıfın kurulu olduğu Uluslararası 118-E Lions Yönetim Çevresi Federasyonu sınırları içinde bulunan bir ilde üniversite okuyor olunması (İSTANBUL, ÇORLU, TEKİRDAĞ, EDİRNE)

Devlet üniversitesinde ya da Vakıf Üniversitesinde %100 burslu okunuyor olunması

Üniversite başarı ortalamasının 2.5 ve üzeri olması

Kriterleri sağlayan ve formu eksiksik olarak gönderen öğrenciler gerekli belgeler ile birlikte mülakata davet edilecektir. Mülakatlar sonucunda bursiyerler belirlenecektir.

LİSES burs başvuru formu için BURAYA tıklayınız.

LİSES BURS BAŞVURU MİKTARI

Burs hazırlık sınıfından sonra, üniversitenin normal bitirme süresince yılın 10 ayı boyunca her ay 600 TL olarak verilmektedir.

Bursiyerlerin transkriptleri her dönem talep edilecek olup, 2.5 ortalamanın altına düşen öğrencilerin bursları kesilecektir.

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü! İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama!
Sonraki Haber