Ünlü manken Deniz Akkaya'ya mahkemeden şok! Şiddet iddiası ile 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi...

Geçen Mayıs ayında, eski manken Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiası ortaya atıldı. Bu iddialar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda, Deniz Akkaya'nın kızına termos fırlattığı belirtildi ve bu hareket, savcılık tarafından silah olarak değerlendirildi. İddianamede, Akkaya'nın "Altsoya karşı silahla kasten yaralama" suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile yargılanması talep edildi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Eski manken Deniz Akkaya, kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan soruşturmanın tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkacak. İddianamede, Akkaya'nın kızı A.Ö.'nün şikayetinden vazgeçtiği ancak olayın kamu davasına dönüştüğü belirtildi. Bu nedenle İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne iddianame gönderildi. Eğer iddianame kabul edilirse, Deniz Akkaya'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Bu dava, Deniz Akkaya'nın kamuoyunda tartışma yaratan bir başka olayı olarak dikkat çekiyor ve hukuki süreci devam ediyor. Akkaya'nın nasıl bir savunma yapacağı ve mahkemenin ne karar vereceği merakla bekleniyor.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış geliyor...