Ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu spiker sevgilisi Merve Dinçkol'a evlenme teklif etti...

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol'a evlenme teklifi etti. Aşkları büyüyerek artan ve evlilik kararı alan Feyyaz Şerifoğlu ve Merve Dinçkol evleniyor mu? İşte ünlü oyuncu ve spiker ile ilgili detaylar...

Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı haber spikeri Merve Dinçkol'a İtalya'da evlenme teklifi etti. Çiftin mutluluğu sosyal medyada konuşulmaya başladı.

İTALYA'DA ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİ

Oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı haber spikeri Merve Dinçkol'a İtalya'da evlenme teklifi etti. 'Camdaki Kız' dizisindeki 'Sedat Köroğlu' rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Feyyaz Şerifoğlu, sevgilisi Merve Dinçkol ile evlilik yolunda ilerliyor. Şerifoğlu, çıktıkları İtalya tatilinde sevgilisine evlenme teklifi ederek romantik anlar yaşattı. Bu özel anı sosyal medya hesaplarından paylaşan çift, takipçilerini mutlu etti ve tebrikleri kabul etti.

MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil İsrail onu bulamıyor: Hamas Lideri Yahya Sinwar'ın sırrı belli oldu!
Sonraki Haber