Ünlü oyuncu kariyerine kaldığı yerden devam ediyor! İşte yer alacağı o proje...

"SEVAL İÇİN BU ZAMANA KADAR Kİ EN SERT KARAKTERİM DİYEBİLİRİM"

İşte Kara'nın o açıklamaları:

“Arka Sokaklar, Türkiye'nin efsane işi... prodüktörü çok yakın arkadaşım, setin sinerjisi, mutluluğu çok güzel... Başlarda “Olur mu? Olmaz mı? Huzurla çalışabilecek miyim? “diye düşündüm. Menajerim, eşim herkes çok destekledi. İyi ki kabul etmişim. Çok kıymetli oyuncular var. Tabi onlar yıllardır burada bir aile olmuşlar. Artık çok başka bir dil konuşuyorlar. Setimiz çok huzurlu, mutlu ve çok keyifli... Çok eğleniyorum. İnşallah izleyicilerimize beğenir, takdir eder bizi. Komiser Seval’e gelince, Seval çok başka bir karakter. Ben duygusalımdır, sakinimdir, kimseyi kırmak istemem. Seval ise haksızlığa hiç gelemeyen, hiç affı olmayan biri... O nedenle çok sert ve insanların biraz çekindiği bir karakter. Seval için bu zamana kadar ki en sert karakterim diyebilirim.” dedi.

"ARKA SOKAKLAR ÇOK SERİ VE ÇOK DOĞAL"

Arka Sokaklar’ın 18 yıldır devam eden başarısına değinen güzel oyuncu şöyle konuştu:

“Arka Sokaklar çok seri ve çok doğal... Sevilmesinin en büyük sebebi bence bu. İnanılmaz klasikleşmiş. Çok inandırıcı, çok hayattanlar, çok gerçek her şeyleri. O yüzden de çok başarılılar.” şeklinde ifade etti.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Poşetteki kan insana ait değilmiş İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü