Ünlü oyuncunun gözünden pipet sokarak su içirdiler!

Dünyaca ünlü oyuncular, çok sevdiğimiz süper kahraman karakterlerine hayat verirken binbir zorlukla karşılaşabiliyor. Kimi kostümünün gözünden sokulan pipetle su içiyor, kimiyse gün boyu kimseyi duyamıyor. İşte fantastik filmlerin arkasındaki o acımasız gerçekler...

Tom Holland, Spiderman kostümüyle susuzluk ve görme sorunları yaşamış.


Tom Holland en son Örümcek Adam'dı. Bu rol kariyerinin dönüm noktasıydı. Oyuncu kostümüyle gerçekten mücadele ettiğini, giysinin inanılmaz derecede rahatsız olduğunu söyledi.

Kostümünün altına sadece bir iç çamaşırı giydiğini ve bunun da kendisini gerçekten rahatsız hissetmesine sebep olduğunu açıkladı. Ancak en büyük sorunu susuz kalmaktı. Maskesinin bir ağzı olmadığı için, Holland'a su vermek için kostümün gözlerinden bir pipet yardımıyla su vermişler. Oyuncu kendisini “susamış büyük bir bitki gibi” hissettiğini söylemiş.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!