Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.

This browser does not support the video element.

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, asgari hijyenik şartları taşımadığı belirlenen salça üretimi yapan bir işletmenin faaliyetlerini askıya aldı.

Uygun olmayan koşullarda salça üretimi yapan gıda işletmesine yönelik paylaşılan videoya ilişkin Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntüler üzerine Bakanlık kontrol görevlilerinin ilgili gıda işletmesine yönelik yaptığı kontrollerde, işletmenin asgari hijyenik şartları taşımadığının tespit edildiği ve faaliyetlerinin askıya alındığı bildirildi.

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ

Salça üretim tesisine domates sevkiyatı yapan kişi, salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini kayda aldı. Domateslerin hijyenik olmayan koşullarda depolandığı gözler önüne serilen video sosyal medyada gündem oldu. 

16 katlı bina helva gibi dağıldı Trafik magandası sinyal vermedi diye araçtan indirip tekme tokat dövdü "Deprem bölgesinde iş yapmayanın teminatını yakın" Ayfon'da 114.7 metrelik lokum Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi 15 yaşındaki Suriyeli çocuğu intikam için öldürmüşler Keçi sürüsünü kurşuna dizen cani her yerde aranıyor