Ünlü şarkıcı Hülya Avşar'a dava açıldı!

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz yıl jüri koltuğuna oturduğu 'Yıldız De Bana' programı için yapım şirketiyle davalık oldu. Dört bölümün ardından yayından kaldırılan program için Pastel Film, Hülya Avşar'a bölüm başı 250 bin lira olmak üzere 6 bölüm için 1 milyon 500 bira ödendiğini belirtti. Yapım şirketi sözleşmede belirtilen 500 bin liranın Avşar tarafından geri iadesinin karşılık bulmaması üzerine dava açtı.

Sabah Gazetesi'nden Armağan Yılmaz'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, geçtiğimiz yıl jüri koltuğuna oturduğu 'Yıldız De Bana' programı için yapım şirketiyle davalık oldu. Jüri koltuğunda Hülya Avşar, Zafer Algöz, Büşra Pekin'in oturduğu oyunculuk yarışması 'Yıldız De Bana' dört bölümden sonra geçtiğimiz yıl yayından kaldırılmıştı.

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Altın kendi rekorunu tazeledi!