Ünlü şarkıcı SZA'ya EURO 2024 şoku! Boş alanda konser verdi

İngiltere'nin en büyük festivallerinden Glastonbury'de ABD'li şarkıcı SZA, seyircilerin festival alanını terk edip İngiltere'nin EURO 2024 maçına akın etmesi nedeniyle boş alanda konser verdi.

ABD'li şarkıcı SZA, İngiltere'de yapılan ve dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Glastonbury'de dün sahne aldı. 34 yaşındaki ünlü şarkıcı, bu yılki Glastonbury Festivali'nde hem ses sistemi sorunları yaşadı hem de boş alana şarkı söylemek zorunda kaldı. SZA'nın konseri, önceki akşam Coldplay'in konserindeki kalabalık kadar seyirci toplayamadı. Binlerce taraftar, İngiltere'nin Euro 2024 maçını izlemek üzere konseri terk etti. Bazı seyirciler evlerine giderken, bazıları maçı festival alanındaki çadırlarına giderek izledi.

Hakim Ziyech'in Galatasaray macerası sona eriyor! Tam 30 milyon euro Acun Ilıcalı ve Yağız Sabuncuoğlu ortak yapımı! Skandal PR operasyonu İngilizler Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresini duyurdu: 30 milyon euro Meteorolojiden İstanbul dahil 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! Sağanak vurdu! Evleri su bastı... Asgari ücrete ara zam gelecek mi?