Ünlü yorumcudan olay iddia: Galatasaray'daki Barış Alper Yılmaz skandalını paylaştı! "Alkol ve sigara problemi yüzünden bu halde"

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz, bu sezon gösterdiği performansla eleştirilerin hedefi haline geldi. Barış Alper Yılmaz'ın form durumuyla ilgili birçok iddia gündeme düşerken, bunlardan en ilginci Rasim Ozan Kütahyalı'dan geldi.

Galatasaray, Avrupa'da Rigas karşısında 2-2'lik şok bir beraberlik aldı.

Sarı kırmızılı futbolcuların performansı tartışılırken çarpıcı bir olay ileri sürüldü.

BTV YouTube kanalında Rasim Ozan Kütahyalı, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER'İN ALKOL VE SİGARA PROBLEMİ VAR"

"Bana kulübe yakın kaynaklar söylüyordu ancak kulağımın üzerine yatıyordum. Artık dile getireceğim, Barış Alper Yılmaz'ın alkol ve sigara problemi olduğu söyleniyor. O yüzden eskisi kadar çok hızlı değil ve çalım atamıyormuş. Bir an önce kendine bakması gerekiyor. Öyle bir potansiyeli var ki Avrupa'da Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'yla yaptıklarının daha iyisini yapabilir."

"OKAN BURUK, KİBİRLİ VE ŞIMARIK DAVRANIYOR"

"Okan Buruk'un tek sorunu Fatih Terim gibi olmaya çalışması. Saha kenarında kibirli ve şımarık davranıyor. Normalde başarılı bir hoca olduğunu biliyoruz. 2 sene üst üste şampiyonluklar, rekorlar, derbi galibiyetleri hakikaten kolay değil ama ne zamanki böyle rakiplerine üst perdeden baksa, kendisi böyle dibi görüyor." ifadelerini kullandı.

Macron'dan dünyaya İsrail'e ambargo çağrısı: Silah sevkiyatı durmalı Silahlı çatışmada 4 kişi yaralandı Alper Gezeravcı'dan F-16 uçağı ile büyüleyen gösteri uçuşu!
Sonraki Haber