Uraz Kaygılaroğlu pozlarına gelen tepkilerden sonra Erşan Kuneri galasına gelmedi! Cem Yılmaz sessizliğini bozdu

Fatih'te Semih Çelik'in işlediği cinayetler sonrası Uraz Kaygılaroğlu'nun eski sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar yeniden gündeme gelmiş ve ünlü oyuncu tepkilerin odağı olmuştu. Kaygılaroğlu ise günler sonra sessizliğini bozmuş ve 'Can güvenliğimden endişeliyim' demişti. Kaygılaroğlu'nun da kadrosunda yer aldığı Netflix dizisi Erşan Kuneri'nin ikinci sezon lansmanı dün akşam gerçekleştirildi. Kaygılaroğlu tepkilerden sonra galaya gelmedi. Cem Yılmaz ise konuya dair sessizliğini bozdu.

Tüm Türkiye günlerdir Fatih'teki vahşeti konuşuyor. Fatih'te Semih Çelik isimli kişi, 19 yaşındaki kız arkadaşı İkbal Uzuner'in kafasını kesip surlardan aşağı attı. Ardından kendisi de surlardan atlayarak intihar etti. Çelik'in İkbal'i öldürmeden yarım saat önce de yine 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i katlettiği ortaya çıktı.

"İkbal kurban olacağını bilerek surlara gitti!" Köfteci Yusuf, domuz eti konusunda ilk kez açıklama yaptı Köfteci Yusuf'a kumpas mı kuruluyor? "Domuz eti koyarız" tehdidi... Köfteci Yusuf'un sahibi sessizliğini bozdu! İlk açıklama geldi... Köfteci Yusuf'un sahibi kayıplara karıştı! Domuz eti yediren sahtekarlar yaban domuzu kullanıyor!