Uraz Kaygılaroğlu'nun pozları tepki çekmişti! Serginini sahibi konuştu

Semih Çelik adlı caninin 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katletmesi tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Kan donduran olayın ardından Uraz Kaygılaroğlu'nun eski sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar gündeme geldi ve ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi büyüdü. Uraz Kaygılaroğlu'nun poz verdiği serginin sahibi Sayna Soleimanpour, günler sonra sessizliğini bozdu.

Semih Çelik adlı caninin 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katletmesi tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Kan donduran olayın ardından Uraz Kaygılaroğlu'nun eski sevgilisi Sayna Soleimanpour'un sergisi için verdiği pozlar gündeme geldi ve ünlü oyuncuya tepkiler çığ gibi büyüdü. Semih Çelik cinayetlerinin ardından tüm gözlerin çevrildiği Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili ilk kez Nevşin Mengü'ye konuştu.

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı Müşterilere kebap yerine kalp, pekmez yerine zehir yedirmişler! Caninin annesi İkbal'i ve ailesini suçladı Peruğunu çıkarıp meme kanserine dikkat çekti Akaryakıta çifte zam! İşte 9 Ekim 2024 güncel altın fiyatları FETÖ'cü kaymakam: İçişleri'nin emrini değil örgütün emrini dinlerim