Uykusuz gecelerinizin sorumlusu belki de bu yiyecekler! İşte uyku kaçıran o 6 besin...

UYKU ÖNCESİ 6 YİYECEKTEN UZAK DURUN!

Çikolata: Hem kafein hem de yüksek şeker içeriği sayesinde uyku düzenini bozan çikolata, kan şekerinde dalgalanmalara neden olarak uykuya dalmayı zorlaştırır.

Gazlı İçecekler: Şekerli veya şekersiz fark etmeksizin, gazlı içeceklerdeki kabarcıklar midede şişkinlik ve rahatsızlık yaratabilir. Özellikle yatmadan önce tüketildiğinde uyku kalitesini olumsuz etkiler.
Peynir: Peynirin yüksek protein içeriği sindirimi zorlaştırarak midede rahatsızlığa neden olabilir. Ayrıca, bazı kişilerde asit reflüsünü tetikleyebilir.
Turunçgiller: Limon, portakal gibi turunçgiller yüksek asit içeriği sayesinde mideyi tahriş edebilir ve asit reflüsü riskini artırabilir. Ayrıca, doğal diüretik etkileri sayesinde gece boyunca sık sık tuvalete kalkmanıza neden olabilir.

"Füze düşen alanlardan görüntü yayınlamak vatana ihanet" Terör sevici İBB çalışanı bakın hangi vekilin makam aracından çıktı! Altın dün akşamki yükselişin ardından, tekrar düşüşe geçti Kerem Aktürkoğlu Atletico Madrid’e de gol attı Firari FETÖ'cü hakim saklandığı evde yakalandı! Dünyanın en iyi 10 forvetini duyurdular!