Victor Osimhen'in Galatasaray'daki forma numarası belli oldu; 9 Icardi, 45 Osimhen...

Galatasaray'ın Napoli'den sezon sonuna kadar kiraladığı Nijeryalı yıldız golcü Victor Osimhen'in Sarı-Kırmızılılar'daki forma numarası belli oldu. Icardi 9'u vermeye yanaşmayınca Osimhen 4+5'i kabul etti.

Galatasaray'ın 100 milyon euroluk golcüsü Victor Osimhen'in forma numarası belli oldu. Napoli'de ve Nijerya Milli Takımı'nda yıllardır 9 numaralı forma altında görmeye alıştığımız yıldız santrfor, Sarı-Kırmızılılar'da 45 numarayla mücadele edecek. Galatasaray'da 9 numarayı Arjantinli yıldız Mauro Icardi giyiyor.

Dünyanın en değerli golcülerinden birini olan Victor Osimhen'i transfer eden Galatasaray ayrıca, Puma ile yapılan sponsorluk anlaşmasına özel bir madde koydurdu. Cimbom, 1 milyon adet forma satışı gerçekleşirse 40 milyon euro ekstra para kazanacak.

Güncel piyasa değeri 100 milyon euro olan ve dünya futbolunun en değerli 4 golcüsünden biri Victor Osimhen transfer ve forma detaylarının kısa süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.

Bitlis'te kuvvetli sağanak ulaşımda aksamalara neden oldu! TJK 20 Eylül 2024 at yarışı koşu programını yayınladı! İşte program... 19 Eylül 2024 Perşembe at yarışı sonuçları açıklandı! İşte liste...
Sonraki Haber