Vincenzo Montella, millilere övgüler yağdırdı: Bu bir rekor!

UEFA Uluslar B Ligi 3. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, Karadağ Milli Futbol Takımı'nı ikinci devrede bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Müsabaka sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, millilere övgüler yağdırdı.

UEFA Uluslar B Ligi 3. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, Karadağ Milli Futbol Takımı'nı ikinci devrede bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Müsabaka sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, takımına övgüler yağdırdı.

"29 ŞUT ATTIK, BU BİR REKOR''

"Olgunluk testi oldu bizim için. İlk yarıda gol atabilirdik ama atamadık. Olgunluk testi verdiğimizde golü attık ve ardından gol yemedik. 29 şut attık, bu bir rekor. Takımı beğendim. Uluslar B Ligi'nde en genç takımız. Maçtan önceki toplantımızda aceleci olmamamız gerektiğini anlatan toplantı yaptım. 70'ten sonra bu tarz maçlar farklı bir maça dönüşüyor. İyi oynadık. Çok memnunum."

"İSTER İSTEMEZ DEĞİŞİKLİK YAPMAK ZORUNDASINIZ"

"3 günde bir oynadığınızda oyuncuların hepsi fiziksel enerjilerini toplayamıyor. Galler maçından sonra 5 oyuncu değiştirdik. İster istemez değişiklik yapmak zorundasınız. Gelecekte de umarım 4 günde bir oynanır bu tarz maçlar, çok büyük fark yaratacaktır."

Kamala Harris'ten 'İran'ı vururuz' tehdidi: Tüm seçenekler masada! ''AB, sığınmacılar için değil geri dönmeleri için para veriyor!'' İstanbul'da büyük operasyon: Araçlar tek tek tarandı
Sonraki Haber