Vincenzo Montella'dan çok konuşulacak açıklama: Türk yüreğiyle oynamaları beni gururlandırıyor!

UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, İzlanda Milli Futbol Takımı'nı ikinci yarı da bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti. Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında A Milli Futbol Takımı'mız, İzlanda Milli Futbol Takımı'nı ikinci yarı da bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti.

Mücadele sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

''EN GÜZEL GALİBİYETLERDEN BİRİ''

"Takıma geldiğimden beri aldığımız en güzel galibiyetlerden biri, çok memnunum."

''TÜRK YÜREĞİYLE OYNAMALARI BENİ GURURLANDIRIYOR''

"Neden bu kadar çok mutluyuz çünkü şartlara baktığınızda geriye atabilecek şartlar vardı. Sınırda olan bir zemin. Ayakta duran takım bizdik daha çok. 24 şutumuz, 4 golümüz var. Futbolcularımızın Türk yüreğiyle oynamaları beni gururlandırıyor. Çok gurur verici. İki maçta İzlanda'ya 7 gol atmak mutlu ediyor."

''KAZANAMASAK BÜTÜN SENARYOLAR FARKLILAŞIRDI''

"Bu maç çok önemli bir maçtı. Kazanamasak bütün senaryolar farklılaşırdı. İkinciliği garantiledik ama biz birinci olmak istiyoruz. Çok önemli bir maçımız daha var. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız."

'BU TARZ SONUÇLAR ALMAK KEYİF VERİYOR

"4 tane farklı futbolcuyla, 4 tane gol attık. Bu çok ayrı bir not. Takım ruhunun öne çıkması ve organizasyonun öne çıkması durumunda bu tarz sonuçlar almak keyif veriyor."

''A LİGİ'NE GİTMEK İSTİYORUZ''

"Hedefimize yaklaşıyoruz. Adım adım ilerleyeceğiz. A Ligi'ne gitmek istiyoruz. Doğru yoldayız"

Yüksek İstişare Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı 15 Ekim 2024 borsa günü yükselişle tamamladı! Yağış geliyor! 16 Ekim 2024 deprem bölgesi hava durumu raporu geldi!
Sonraki Haber