Vincenzo Montella'dan sakatlık açıklaması: Ozan için iyi hissiyatlarımız yok!

EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı'mız, hazırlık maçında İtalya'yla 0-0 berabere kaldı. Müsabaka sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ozan Kabak'ın sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

EURO 2024 öncesinde A Milli Futbol Takımı'mız, hazırlık maçında İtalya'yla 0-0 berabere kaldı.

Müsabaka sonrası Ay-Yıldızlılar'ın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ozan Kabak'ın sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

''OZAN İÇİN İYİ HİSSIYATLARIMIZ YOK''

"Güzel akşamların böyle bir kötü hatıraları olabilir. Ozan için iyi hissiyatlarımız yok. Avrupa Şampiyonası öncesi böyle sakatlıklar yaşayınca daha da üzücü oluyor durum."

''BAZI KURGUSAL DETAYLARI DÜZELTEBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM''

"Skordan memnunuz. 1-1 de bitebilirdi maç. Bazı kurgusal detayları düzeltebileceğimizi düşünüyorum. Rakibimiz, güçlü bir rakip. Geliştirebileceğimiz noktalar da var. Bu şekilde devam edeceğiz."

''HEM BUGÜNÜN HEM DE YARININ DEĞERLERİ''

"Burada olan bütün futbolcularımız, hak ettikleri için buradalar. Bu akşam itibarıyla iki futbolcumuz daha A Milli Takım forması giydi. Hem bugünün hem de yarının değerleri. Aslında fikirlerim net. Oyuncularımızı gördükten sonra kararım netleşecek."

''BUNLAR GELİŞTİREBİLECEĞİMİZ ŞEYLER''

"Geliştirebileceğimiz noktalardan biri derinliği iyi kapatmak. Özellikle bağlantıları topa sahipken daha iyi yönetebiliriz. Savunma arkasına sarkmaları da geliştirebiliriz. Bunlar geliştirebileceğimiz şeyler."

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber