Volkan Demirel'den Jose Mourinho yorumu! 'Büyük isim ama...'

Teknik Direktör Volkan Demirel, eski takımı Fenerbahçe'nin yeni hocası Jose Mourinho'yu değerlendirdi. Demirel, A Millî Takım'ın EURO 2024'te başarılı olabilecek bir kadroya sahip olduğunu da vurguladı.

 Teknik Direktör Volkan Demirel, A Milli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek ya da yarı final oynamasını umut ettiğini ve millilerin bunu başarabilecek genç ama yetenekli kadroya sahip olduğunu söyledi.

Almanya'da 14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek EURO 2024 öncesi Teknik Direktör Volkan Demirel, A Milli Futbol Takımı'nın son durumu ve turnuvada millilerden beklentileriyle alakalı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda İtalya ile ortaklaşa yapılacak 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2032) Türkiye'nin futbol elçisi de olan Demirel, eski takımı Hatayspor'un yanı sıra Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile ilgili de konuştu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın"