Vural Çelik'in dramı nasıl aniden Gülse Birsel melodramına dönüştü

Gülse Birsel'in, Avrupa Yakası dizisinde rol arkadaşlığını yapan Vural Çelik'in ölümünün ardından yazdıkları hala tartışılıyor.

Gülse Birsel, Vural Çelik'in ölümünün ardından kendisine yönelen tepkilerin ardından Çelik'le ilgili yaptığı başsağlığı paylaşımını, yine tepkiler üzerine sildi. 

Avrupa Yakası ile bütün Türkiye'nin tanıdığı bir yıldıza dönüşen Gülse Birsel'in, hayatını kaybeden dizideki rol arkadaşının ardından yazdıkları hala tartışılıyor. Birsel'in Vural Çelik ile kısa bir süre önce gerilim yaşadığı, hatta bu konuda magazin haberlerine konu olduğu ortaya çıkmıştı.

Çelik'in ani vefatı sonrası Birsel'in Instagram'da "Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok Üzgünüz" yazmıştı. Sonra da yine sosyal medyasında uzun bir metin yazan Birsel, tepkiler gelince önce başlık değiştirdi olmayınca bu kez de mesajı sildi. 

Türkiye'nin konuştuğu Vural Çelik'in dramı, Gülse Birsel'in cenazeye katılmaması ve ardından yaptığı paylaşımla bir anda Gülse Birsel melodramına dönüştü. İşte bu dönüşümün adımları:

- Cenazeye Katılmama: Vural Çelik'in cenazesine Gülse Birsel'in katılmaması, sosyal medyada büyük tepki çekti. Bu durum, dikkatleri bir anda Gülse Birsel'in Vural Çelik ile olan ilişkisine ve küslüklerine çekti.

- Paylaşım: Gülse Birsel, Instagram hesabından Vural Çelik'e veda mesajı yayınladı. Bu mesajda, Vural Çelik'in karakterini ve setteki davranışlarını anlattı. Ancak, paylaşımda kullanılan ifadeler ve küslükleri vurgulaması, tepki çekti.

- Tepkiler: Gülse Birsel'in paylaşımlarına gelen tepkiler, "Ölüye karşı bu ne hırs bu ne intikam hissi" ve "Okurken utandık sizin yerinize de" gibi ifadeleri içeriyordu. Bu tepkiler, Gülse Birsel'in paylaşımlarını kaldırmasına neden oldu.

- Küslük: Gülse Birsel ve Vural Çelik'in küslükleri, Vural Çelik'in "Avrupa Yakası"ndan ayrılma nedenleri ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili açıklamalar yeniden gündem oldu. Gülse Birsel'in Instagram'dan yaptığı anlamsız paylaşımlar büyük tepkiyle karşılandı.

Öte yandan Gülse Birsel, cenazeye katılmamasının temel nedenini anksiyete sorunları olarak açıklamıştı.

MGM yeni haftayı işaret etti! Kabanları çıkarın... Çin lideri Şi Jinping emri verdi: Savaşa hazır olun! Teşkilat'ta o sahne izleyiciyi mest etti! Neslihan ve Altay yakınlaştı
Sonraki Haber