Wilfried Zaha’ya çok ağır sözler: “Florya’da seveni yok! Vurdumduymazın teki! Ödenen paralara yazık. Erden Timur yerinde olsam geri gönderirim bu adamı”

Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Wilfried Zaha, performansıyla ağır eleştirilerin hedefi oldu. Bu sezon büyük maçlarda beklenen katkıyı bir türlü veremeyen Wilfried Zaha için deneyimli gazeteci Levent Tüzemen açtı ağzını yumdu gözünü. Levent Tüzemen, Zaha’nın geri gönderilmesi gerektiğini savundu.

WİLFRİED ZAHA’YA ŞOK SÖZLER! “GERİ GÖNDERİN”

Galatasaray’ın Kopenhag’a yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesi sonrası ağır eleştiriler peşi sıra gelmeye başladı. Bu eleştirilerden payını alan son isim ise Wilfried Zaha oldu. Sabah gazetesinin usta yazarı Levent Tüzemen, Wilfried Zaha’yı adeta yerden yere vurdu. 

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum