X'te paylaşılan haber bağlantılarındaki başlıklar kaldırıldı

X yani eski adıyla Twitter üzerinde yeni bir değişiklik yapıldı. Daha önce platformda paylaşılan bağlantıların başlıklarının kaldırılmaya planlandığı açıklanmıştı ve bu gerçek oldu. X'te paylaşılan haber bağlantılarında artık başlık gözükmüyor.

X üzerinde haber portallarını yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Daha önce paylaşılan haber bağlantılarında başlıklar ve açıklamalar gözüküyordu. Artık bu kısımlar kaldırılmaya başlandı.

HABER BAŞLIKLARI GÖZÜKMÜYOR

Elon Musk'ın direkt olarak yapılmasını istediği bu değişiklik ilk olarak Ağustos ayında gündeme gelmişti. X’te paylaşılan bağlantılardan/haberlerden başlıklar ve açıklamalar artık gözükmüyor. Web sürümü iOS sürümü ve Android sürümünde bu değişiklik görülüyor.

Paylaşılan bağlantılar artık böyle gözüküyor:

 

X'in amacının zaman akışının ekranda görünen kısmına daha fazla gönderi sığdırarak gönderilerin daha derli toplu görünmesini sağlamak olduğu belirtiliyor. Ayrıca Elon Musk, clickbait'leri azalmak için bu değişikliği yapmak istiyordu.

 

Orman yangını görülen illerde sıcaklıklar yükseliyor mu? Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte günün en çok işlem gören hisse Murat Kurum: Avrupa'nın en güçlülerini inşa ediyoruz!
Sonraki Haber