NOW ekranlarında yayınlanan Yabani dizisinde yas!

Yabani dizisi NOW ekranlarında yayınlanıyor. Sevilen dizi bu akşam sezon finali bölümü ile ekranlara geliyor. Dizide yaşanan olaylar herkesi üzdü. Rüya annesi ve Ece'nin ölümü ile yıkılıyor. İzleyenleri yasa boğan dizide sezon finaline giderken vedalar yaşanıyor. Serhan ölecek mi?

Yabani dizisinin 36. bölüm fragmanına göre, aile bir kaos içinde. Fragmanda konuşan kişi, muhtemelen abla, ailenin parçalanmış olmasından üzgün ve onları korumadığı için kendini suçluyor. Boğulacağı başka bir aile istemediğini söylüyor. Fragmanda herkesin dağıldığını ve parçalandıklarını söylüyor. Bu fragman, sezon finalinin aileyi parçalayan olayların ardından yaşananlara odaklanacağını gösteriyor.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!