Yabani dizisi yeni sezonda büyük bir yıkım yaşandı! Rüya'yı kaybeden Yaman yasta...

NOW ekranlarında yayınlana Yabani dizisi yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geldi. Büyük bir dramın yaşandığıı dizide Yaman için hayat nasıl devam edecek? Yaman tüm bu olanlar ve yaşadığı sorumluluk duygusu ile nasıl başa çıkacak?

NOW ekranlarında yayınlana Yabani dizisi yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geldi. Büyük bir dramın yaşandığıı dizide Yaman için hayat nasıl devam edecek? Yaman tüm bu olanlar ve yaşadığı sorumluluk duygusu ile nasıl başa çıkacak? İşte yeni bölümden detaylar...

YABANİ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüya’nın ölümüyle Yaman büyük şok yaşar, yıkılır. Acısı çok fazladır ama öfkesi hepsinin üzerindedir. Katil veya katilleri bulacaktır. Polis cinayeti araştırırken, Yaman onlardan bir adım öndedir aslında. Doğru yol üzerinde olduğunu ise ona Rüya gösterecektir. Alaz ve Asi de sonunda karşılaşır. 2 yılın özlemi, öfkesi bir kavuşma mı yoksa yeni bir veda mı olacaktır? Neslihan ve Güven, Yaman’ın yapacaklarından korkarken bir yandan da diğer çocukların dertleriyle uğraşıyorlardır. Tüm bunların içinde ise Yaman’ın cinayete dair öğrenecekleri onun için de şok olacaktır.

Yeni bir aşka yelken açmıştı! İşte Arzum Onan'ın evlilik açıklaması... Ludditler Haklı mıydı? İbrahim Hatipoğlu: Biz bu akşam Kadıköy'e kepenk indirttik!
Sonraki Haber