Yalan dizisi için karar açıklandı! Kış sezonunda ekranlarda olmayacak...

Yazın en çok konuşulan dizilerinden biri olan 'Yalan', beklenmedik bir finalle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Melike'nin, Haluk'un ölümünde suçlanması ve Duru ile olan karmaşık ilişkisi, dizinin son bölümlerinde adeta düğümleniyor. Peki, Yalan dizisi final bölümünde neler yaşanacak? Yalan dizisi final tarihi ne? İşte dizi hakkında tüm merak edilenler...

Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman gibi usta oyuncuların performanslarıyla hafızalara kazınan 'Yalan', izleyicileri gözyaşlarına boğacak bir finalle ekran macerasına nokta koyuyor. Peki Yalan dizisi ne zaman ve nasıl final yapacak? Yalan dizisi yapımcısından resmi açıklama geldi mi?

MELİKE SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Melike'nin, Yaman'a sığınması ve Duru ile yeniden bir aile olmaya çalışması, yürekleri burkan sahnelere sahne oluyor. Peki, Melike haklılığını kanıtlayabilecek mi? Cevaplar, dizinin final bölümünde verilecek.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yalan dizisi 16. Bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicinin karşısında olacak.

İsrail askerleri bir Filistinlinin naaşını tekmeleyip çatıdan attılar! MasterChef yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte fragman... Şenol Güneş'ten dikkat çeken çıkış: Anormal şeyler oldu!
Sonraki Haber