Yalı Çapkını 6. bölüm youtube izle! puhutv Yalı Çapkını 6. bölüm full izle!

Yalı Çapkını 6. bölüm ile Star TV ekranlarında. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümü ile dizi bitiminde Youtube de. İşte, Yalı Çapkını 6. bölüm full izle ekranı…

This browser does not support the video element.

Yalı Çapkını 6. bölüm ile 28 Ekim tarihinde Star TV de. Cuma akşamlarının en çok sevilen yapımlarından biri olan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi son bölümü ile oldukça merak edilmekte.

YALI ÇAPKINI 6. BÖLÜM

Yusuf’la kavga eden Ferit, uzun bir süre sakinleşmez ve hıncını Seyran’dan çıkarır. Üniversite sınavında çok iyi puan alan Seyran’ı kötü bir haber beklemektedir.

Kazım ve Suna ile beraber dışarıda yenen bir aile yemeğinde ise sürprizler art arda yaşanır. Pelin’in Ferit’ten, Yusuf’un da Seyran’dan vazgeçmeye niyeti yoktur.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yusuf’un Seyran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenen Ferit, bu duruma bozulur. Yusuf’un ise Seyran’la konuşma ısrarı sürer.

Seyran durumu açıklamak için Suna ile konuşması gerektiğini söyleyince Ferit kardeşlerin yalnız kalmasını sağlar. Gülgün’ün davetiyle Kazım ile beraber tüm aile Korhanları ziyarete gelir.

YALI ÇAPKINI 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle