yalı çapkını 8. bölüm izle

Yalı Çapkını 8. bölüm ile Star TV de. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi son bölümün hemen ardından kesintisiz bir şekilde Youtube platformundan izlenebilecek.

This browser does not support the video element.

Yalı Çapkını dizisi 8. bölüm ile Star TV ekranlarında. Cuma akşamları yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan Yalı Çapkını dizisinde yeni olaylar izleyenleri ekranları başına bağlayacak.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını dizisi son bölümünde; Ferit gece Suna’nın kendisini öptüğünü Seyran’a söyleyince Seyran çok sinirlenir ve Ferit suçsuz olduğunu söylese de ona inanmaz ve onu suçlar.

Seyran; annesinin hasta olduğunu öğrenince soluğu onun yanında alır ve gece annesinin yanında kalır. Ferit ise durumdan istifade Pelin ile dışarı çıkar. Seyran, Suna’ya Ferit’i öpmesiyle ilgili hesap sorarken olan biteni duyan Kazım deliye döner ve Suna için yeni planını uygulamaya koyar.

YALI ÇAPKINI 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle