Yalı Çapkını dizisi final kararı aldı! Yerine başlayacak projeyi Star TV açıkladı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini üstlendiği "Yalı Çapkını" dizisi, bu sezonun sonunda ekranlara veda edecek. Star TV, dizinin finaliyle birlikte yeni bir projeyi duyurdu.

Dizidoktoru’nun aktardığına göre, Star TV'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan "Sahipsizler" dizisinin afişi de yayınlandı.

SAHİPSİZLER DİZİSİ BAŞLAYACAK

"Sahipsizler", anne babalarını bir gecede kaybeden altı kardeşin hikayesini anlatıyor. Azize (Hazal Subaşı), Cemo (Kaan Mirac Sezen), Zeliha (Doğa Bayram), Fidan (Ece Bağcı), Samet (Umut Kaplıca) ve Balım (Züleyha Yıldız) karakterlerinin, karşılaştıkları zorluklara rağmen bir arada kalma ve hayata tutunma mücadelesi dizinin ana temasını oluşturuyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryosu Selin Arapkirli, Ramazan Demirli, Özgür Ağaoğlu ve Elif Hamamcı tarafından kaleme alındı. Afiş, altı kardeşin umut dolu mücadelesini etkileyici bir şekilde yansıtarak sosyal medyada beğeni topladı.

SAHİPSİZLER DİZİSİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sahipsizler dizisinin kadrosunda Hazal Subaşı, Kaan Mirac Sezen, Doğa Bayram, Ece Bağcı, Umut Kaplıca, Züleyha Yıldız gibi isimler yer alıyor. Star TV'nin merakla beklenen bu yeni dizisi, izleyicilere samimi bir atmosfer sunmayı vaat ediyor.

Elazığ'da gece vakti deprem! Konak Belediye Başkanı aylar önce borç içinde olduklarını açıklamıştı! Neslihan Atagül'den yeni paylaşım!
Sonraki Haber