Yalnızca bir kaç dakikanızı alacak! Gözaltında oluşan şişlik ve kararmalara son!

Kafein ve alkolden kaçının. Kafein ve alkol, kan damarlarının genişlemesine neden olabilir ve bu da gözlerinizin şişmesine neden olabilir. Gözaltı morluklarını ve şişliklerini azaltmak istiyorsanız, kafein ve alkolden kaçınmayı deneyin.

Soğuk kompres kullanın. Soğuk kompres, göz çevresindeki şişliği ve iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir. Gözaltı morluklarını ve şişliklerini azaltmak için günde birkaç kez 10-15 dakika boyunca gözlerinize soğuk kompres uygulayın.

Patates ve salatalık suyu: Musluk altında soğuk suyla patates ve salatalıkları iyice yıkayın. Kir ve bakterileri temizlemek için sebzelerin tüm yüzeylerini ovaladığınızdan emin olun. Çıkarılan suyu soğutun ve pamuk yardımı ile göz çevrenize masaj yaparak uygulayın.

Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Hasan Şaş'tan şok Fatih Terim açıklaması! "Beni ambulansla getirtti" 1 Temmuz 2025 sonrası satılan araçları kapsayacak İşte 21 Eylül 2024 güncel benzin fiyatları