Yapay zeka ChatGPT'ye tarihin en önemli askeri liderlerini sorduk! Atatürk ve Kanuni de 10 kişilik listede

Yapay zeka sohbet botu ChatGPT'ye tarihin en önemli askeri liderlerin kimler olduğunu sorduk. ChatGPT de bize 10 kişilik bir liste verdi. Fakat tarihte çok geriye gitmemek için sorumuzu sorarken milattan sonraki dönemde yaşamış olan isimler ile bu listeyi sınırlandırdık. İşte Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Kanuni Sultan Süleyman'ın da yer aldığı yapay zekaya göre tarihin en önemli 10 askeri lideri... (Not: ChatGPT'nin verdiği cevaplar ve metinler değiştirilmeden buraya aktarılmıştır)

10- Horatio Nelson (1758-1805)

İngiliz denizci ve amiral, Napolyon Savaşları sırasında Birleşik Krallık'ın deniz üstünlüğünü sağlamış ve Trafalgar Muharebesi'nde Fransız ve İspanyol filosunu yenmiştir.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!