Yaralı Kalbim 42. bölüm izle! 19 Mart Yaralı Kalbim 43. bölüm fragmanı özeti

Yaralı Kalbim 42. bölüm izle ile Kanal 7’de. 18 Mart 2021 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünü tek parça halinde Youtube platformundan izleyebilirsiniz. Peki, Yaralı Kalbim 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’ın oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin 42. bölümü 18 Mart Perşembe gününde Kanal 7 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Yaralı Kalbim dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler Kanal 7 platformu üzerinden de izleyebilecekler.

Yaralı Kalbim dizisinin 43. bölümü 19 Mart Cuma gününde saat 11.50’den itibaren Kanal 7 ekranlarında olacak.

Mann ve Geet’in düğün törenleri başlar. Mann ile evleneceği için sabırsızlanan Geet çok mutludur. Geet Mann ile buluştuğunda onun durgun olduğunu görünce sebebini merak eder ve onu üzen sorunu öğrenmek için büyükanneyle konuşur. Aradığı cevaba ulaşamayan Geet, Mann’ın karşısına çıkar ve gerçekleri söylemesini ister.

Mann bir anda gözyaşlarına boğulur ve Geet’in hayatını kurtarmak için bebekten vazgeçtiği için vicdan azabı çektiğini söyler. Doktorların hem bebeği hem kendisini kurtardığı için artık üzülmemesi gerektiğini söyleyen Geet onu teselli eder. Mann kendini affedebilecek mi?

YARALI KALBİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle