Yaralı Kalbim 43. bölüm izle 19 Mart 2021

Yaralı Kalbim 43. bölüm izle Kanal 7’de. Ekranların en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Yaralı Kalbim, 19 Mart 2021 Cuma gününde son bölümü ile izle7 platformunda olacak. Peki, Yaralı Kalbim son bölümünde neler yaşanacak?

Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Yaralı Kalbim dizisi izleyenler tarafından çok sıkı bir şekilde yakından takip ediliyor. Hafta içi saat 11.30’da Kanal 7’de yayınlanan Yaralı Kalbim dizisi 43. son bölümü ile yine fırtınalar estiriyor.

Başrollerinde Drashti Dhami ile Gurmeet Chaudhar’ın oynadığı Yaralı Kalbim dizinin 43. son bölümümde; Naintara, Geet’i öldürmeyi kafasına koymuştur ve bunun için planlar yapmaktadır. Düğünün hemen öncesinde Geet’le konuşan Naintara bu sefer amacına ulaşabilecek midir?

YARALI KALBİM 43. BÖLÜM ÖZETİ

Geet’in sözleriyle biraz olsun rahatlayan Mann kendini daha iyi hisseder. Düğünden önce Geet’i görmesi yasak olan Mann gizlice onun odasına girmeyi başarır. Geet bir anda karşısında onu görünce şok olur. Naintara ise gizlice Mann’ın evine girer ve kardeşi Arjun’la konuşur.

Mann’dan intikam almak isteyen Naintara Arjun’dan Any’i kullanmasını ister fakat beklediği cevabı alamaz. Geet’e olan öfkesi daha da artan Naintara düğün öncesi onunla görüşmenin bir yolunu bulur. Geet’in karşısına silahla çıkan Naintara onu vuracak mı?

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle