Yaralı Kalbim 45. bölüm izle! 21 Mart Yaralı Kalbim 46. bölüm fragmanı ve özeti

Yaralı Kalbim 45. bölüm izle ile Kanal 7’de. 21 Mart 2021 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilir. Peki, Yaralı Kalbim 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’ın oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin 45. bölümü 21 Mart Pazar gününde Kanal 7 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Yaralı Kalbim dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler Kanal 7 platformu üzerinden de izleyebilecekler.

Yaralı Kalbim dizisinin 46. bölümü 22 Mart Pazartesi gününde saat 11.50’den itibaren Kanal 7 ekranlarında olacak.

Yaralı Kalbim 45. Bölüm Özeti

Geet ve Mann sonunda evlenir. Her şeyin yoluna girdiğini düşünen Geet, yeni, hayatına alışmaya çalışır. Öte yandan Any Arjun’a bir türlü ulaşamaz. Şirkete gidip onunla görüşmek isteyen Any Mann’a yakalanır. Mann Any’ye şirkete neden geldiğini sorar. Any’nin Arjn’dan uzak durmasını isteyen Mann onu gönderir. Mann bebek yüzünden Geet’i kendisinden uzak tutmaya çalışır. Geet ise onun bu tavrını anlayamaz. Mann’a hesap soran Geet ne cevap alacak?

Yaralı Kalbim 46. Bölüm Özeti

Geet doktorla konuşur ve Mann’ın kendisinden neden uzak durduğunu anlar. Ona söylediği sözler yüzünden çok pişman olan Geet, kendisine kızar. Geet Mann ile konuşmaya karar verir. Mann’e her şeyi bildiğini söyleyen Geet, ondan özür diler. Mann ve Geet arasındaki buzlar çözülünce ikili rahat bir nefes alır. Öte yandan Arjun Naintara’nın intikamını almak için Any’i kullanır. Arjun Any’yi arar ve Mann ile konuşması için tehdit eder. Köşeye sıkışan Any ne yapacak?

YARALI KALBİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle