Yaralı Kalbim 48. bölüm izle! 24 Mart Yaralı Kalbim 49. bölüm fragmanı özeti

Yaralı Kalbim 48. bölüm izle ile Kanal 7’de. 24 Mart 2021 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünü tek parça halinde Youtube platformundan izleyebilirsiniz. Peki, Yaralı Kalbim 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’ın oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin 48. bölümü 24 Mart Çarşamba gününde Kanal 7 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Yaralı Kalbim dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler Kanal 7 platformu üzerinden de izleyebilecekler.

Yaralı Kalbim dizisinin 48. bölümü 24 Mart Çarşamba gününde saat 11.50’den itibaren Kanal 7 ekranlarında olacak.

Yaralı Kalbim’de bu akşam Mann, Dev ve Geet’in karşılaşmaması için elinden geleni yapar. Fakat Geet, Dev’i görür. Bir anda bayılan Geet, kendine gelebilecek mi?

YARALI KALBİM 48. BÖLÜM ÖZETİ

Geet ve Mann sonunda kendileri için ayarlanan otele gider. Fakat Mann kaldıkları otelin müdürünün Dev olduğunu öğrenir. Geet’in onu görmesini istemeyen Mann otelden ayrılmayı düşünür. Onu vazgeçirmeye çalışan Geet ise onun bu ısrarını anlamlandıramaz.

Dev’in karşısına çıkıp Geet’e görünmemesini söyleyen Mann, onun gözünü korkutur. Mann’ın uğraşlarına rağmen Geet, Dev’i görür. Bir anda büyük bir şok yaşayan Geet, yere yığılır. Geet’i muayene eden doktor ne diyecek?

YARALI KALBİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle