Yaralı Kalbim 53. son bölüm izle

Yaralı Kalbim 53. bölüm full izlenmek için yayında. 29 Mart 2021 Pazartesi gününde Yaralı Kalbim son bölümü ile tek parça halinde Kanal 7’de. Peki, Yaralı Kalbim 53. bölümde neler yaşandı?

Yaralı Kalbim 53. bölüm ile Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’in oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünde; Acil olarak hastaneye kaldırılan Geet maalesef bebeğini kaybeder. Peki şimdi bebeğini kaybeden Geet neler yapacak?

Yaralı Kalbim Son Bölümde Neler Yaşandı?

İç kanaması olan Geet zor da olsa hayata döner fakat bebeğini kaybeder. Mann ve büyükanne bu haberi aldığında yıkılır. Bebeğinin öldüğünü öğrenen Geet ise duyduklarına inanmak istemez. Geet hastaneden çıktığında bebek için hazırladıkları odaya girer ve boş olduğunu görünce şok olur. Anne olamayacağına inanmak istemeyen Geet Mann’a kızar. Mann ise Geet’e gerçekleri kabullenmesi gerektiğini söyler. Gözyaşlarına boğulan Geet ne yapacak?

Yaralı Kalbim Son Bölümünü İzlemek İçin Tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle