Yaralı Kalbim 57. bölüm fragmanı 2 Nisan 2021

Yaralı Kalbim 57. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 2 Nisan Cuma gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak Yaralı Kalbim son bölümünde Mann, teyzesinin yanında şoförlüğe başlar. İşte Yaralı Kalbim 56. bölüm tek parça full izle linki…

Yaralı Kalbim 56. bölüm ile Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’in oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünde; Geet’den uzak kalmamak için Mann, teyzesinin evinde şoförlüğe başlar. Peki, Geet, yeni şoförün Mann olduğunun farkına varacak mı?

YARALI KALBİM 57. BÖLÜM 2 NİSAN 2021 ÖZETİ

Geet Mann ile dönmeyi kabul etmez. Fakat Mann Geet’ten vazgeçmemekte kararlıdır. Geet’ten uzak durmak istemeyen Mann, Geet’in teyzesinin evinde şoför olarak iş başvurusunda bulunur.

İşe alınan Mann evde sürekli Geet’in çevresinde dolaşır. Takip edildiğini hisseden Geet, yeni işe alınan şoförün neden yüzünü gizlediğini bir türlü anlayamaz. Geet Mann’in kendisi için yaptıklarını öğrenebilecek mi?

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle