Yardım istemişti! Umut Akyürek'in kızı Melek Bal hastaneye yatırıldı

SANAT CAMİASINDAN DESTEK GÖRMEDİK

Ertuğrul, kızının tedavi olmak istediğini belirtirken, madde bağımlılığının yanı sıra alkol, sigara ve internet bağımlılığı gibi sorunlarla da mücadele ettiğini ifade etti.

Sanat camiasından yeterli destek görmediklerini belirten Ertuğrul, "Çok arayan olmadı. Sibel Can ve Demet Akalın iyi dileklerini iletti. Çok fazla bir ses yok açıkçası sanat camiasından..." şeklinde konuştu.

Sosyal medya üzerinden tehditler aldıklarını söyleyen Ertuğrul, "Sosyal medyada bot hesaplarından tehdit ediliyoruz. Bu işin ticareti yapan insanlar yapıyor. Her türlü sıkıntıyı yaşıyoruz ama biz mücadeleyi devam edeceğiz. Sadece kendi adımıza değil tüm gençler için mücadele edeceğiz. Avukatımızla görüştük saldırıları bildireceğiz" ifadelerini kullandı.

Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul çiftinin yaşadığı bu zorlu süreç, madde bağımlılığı gibi toplumsal bir sorunun boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi. Çiftin kızları Melek Bal'ın bir an önce sağlığına kavuşması ve bu sorunun üstesinden gelmesi için tüm sevenleri dua ediyor.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Gram altında tarihi zirve! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek Son depremde oluştu! Çatlakları bez parçaları ile kapatıyor!